Η Λιουντμήλα Βερτίκοβα «υπηρετεί» τον κλάδο της ομορφιάς για περισσότερα από 20 χρόνια.

Είναι διπλωματούχος Make up artist της Ανωτάτης Σχολής Επαγγελματικού Μακιγιάζ της Γαλλίας ”ATELIER INTERNATIONAL DE MAQUILLAGE” και της Σχολής Επαγγελματικού Μακιγιάζ της Μόσχας “CREATIVE MAKE – UP ARTIST”.


Από το 2008, όταν και αποφάσισε να κάνει την αγάπη της επάγγελμα, επιχειρεί στην Ροδόπη, όπου και διατηρεί το Σαλόνι ΟμορφιάςBeauty Star”, ενώ οι επιχειρηματική της δραστηριοποίηση έχει «ξεφύγει» από όρια του νομού, καθώς αριθμεί πολλές συμμετοχές σε διεθνείς διοργανώσεις του κλάδου αλλά και συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας σκηνής.


Η δουλειά της έχει φιλοξενηθεί σε έντυπες εκδόσεις πανελλαδικής εμβέλειας όπως αντίστοιχα και σε τηλεοπτικά πλατό, μέσα από συνεργασίες με τους δημοφιλέστερους εκπροσώπους της χώρας, ενώ το Σαλόνι ΟμορφιάςBeuty Star”  προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία ομορφιάς και περιποίησης, όπως επαγγελματικό μακιγιάζ για κάθε ιδιαίτερη, ή και όχι, περίπτωση, μανικιούρ – πεντικιούρ, μασάζ, μαύρισμα με ζαχαροκάλαμο και extension βλεφαρίδων, η επιτυχία των οποίων την οδήγησε στο νέο επιχειρηματικό της βήμα.


Το όνομα αυτού “VLV Lashes”, η νεοϊδρυθείσα δηλαδή εταιρεία της που ειδικεύεται στην παραγωγή και την εμπορία προϊόντων ομορφιάς και συγκεκριμένα extension βλεφαρίδων.

Η ίδια πραγματοποιεί συχνά πιστοποιημένα σεμινάρια τοποθέτησης extensions βλεφαρίδων σε όλη την Ελλάδα για τους επαγγελματίες του κλάδου της ομορφιάς, ενώ έχει γράψει και σχετικό εγχειρίδιο για την ειδική τεχνική τοποθέτησης βλεφαρίδων που εισήγαγε πρώτη στην Ελλάδα.