Μενού
media

Για να μπορέσουμε να επιλέξουμε τη σωστή λαβίδα για εμάς πρέπει αρχικά να μάθουμε τα βασικά χαρακτηριστικά μίας λαβίδας.
Οι λαβίδες είναι ένα σημαντικό εργαλείο για ένα Lashmaker. Η άνεση, η ταχύτητα και το αποτέλεσμα της εργασίας του τεχνίτη εξαρτώνται από την ποιότητα των λαβίδων. Η επιλογή τους εξαρτάται από την τεχνική επέκτασης και τις προσωπικές προτιμήσεις του ειδικού.

Οι λαβίδες χρησιμεύουν στο να:
        1. Ξεχωρίσετε και κρατήσετε τις φυσικές βλεφαρίδες.
        2. Πιάσετε μια τεχνητή βλεφαρίδα.
        3. Δημιουργήσετε τουφάκι.
        4. Κολλήσετε τη βλεφαρίδα ή το τουφάκι.
Οι λαβίδες διαφέρουν ως προς το σχήμα και το υλικό από το οποίο κατασκευάζονται.


Υλικό
- Ανοξείδωτος χάλυβας. Οι λαβίδες από ανοξείδωτο χάλυβα διατηρούν το σχήμα τους και το ακόνισμα τους κατά τη διάρκεια της αποστείρωσης.
- Ιαπωνικός χάλυβας. Τα εργαλεία από τον ιαπωνικό χάλυβα είναι ελαφρύτερα. Μη διαβρωτικές και αντέχουν στην αποστείρωση.
- Surgical A-grade stainless steel. Χειρουργικό ανοξείδωτο ατσάλι Α-κλάσης, το πλέον ανθεκτικό και ελαφρύ υλικό κατασκευής λαβίδων. Οι λαβίδες VLV Lashes είναι κατασκευασμένες από αυτό
το υλικό.

Επίστρωση
- Χρωματιστό σμάλτο. Σοβαρές μάρκες επιτρέπουν μόνο ειδική βαφή, η οποία παρέχει αντιστατικά και αντι-μαγνητικά αποτελέσματα. Εάν η λαβίδα είναι φθηνή, τότε η επικάλυψη είναι κακής ποιότητας και ρωγμές θα δημιουργηθούν από το χρόνο και τον αποστειρωτή.
- Rainbow (πολύχρωμα). Δεν επηρεάζει το βάρος της λαβίδας. Δεν επηρεάζεται από την απολύμανση.
- Φινίρισμα - ένας τύπος επεξεργασίας μετάλλων. Πρακτική επιλογή. Το ματ τελείωμα διαρκεί για ολόκληρη τη διάρκεια ζωής και δεν επηρεάζει το βάρος.
- Καθρέφτισμα - ο τύπος γυαλίσματος μετάλλων είναι παρόμοιος με τις ιδιότητες του φινιρίσματος. Εάν το υλικό είναι κακής ποιότητας, συμβαίνει το φαινόμενο της μαγνήτισης.
    
    Όσο πιο ελαφριά είναι η λαβίδα, τόσο πιο γρήγορα γίνεται η διαδικασία τοποθέτησης και τόσο πιο αργά κουράζονται τα δάχτυλα. Κάθε εταιρεία κατασκευάζει λαβίδες από διαφορετικά κράματα, οπότε είναι αδύνατο να βρεθεί το βέλτιστο βάρος με το μάτι. Μία βαρύτερη λαβίδα δεν θα είναι αναγκαστικά πιο ανθεκτική.
    Ένας τρόπος για να ελέγξετε την άνεση και την ευκολία: κάντε 15-20 διαδοχικά κλεισίματα στη σειρά. Εάν το χέρι δεν είναι κουρασμένο - το κλείσιμο είναι εύκολο. Η κατασκευή της λαβίδας επηρεάζει την κόπωση. Η εύκολη κίνηση είναι ένα σημάδι ποιότητας. Σε φθηνά μοντέλα οι άκρες συνδέονται κατά 1-2mm. Για άνετη εργασία χρειάζεστε τουλάχιστον 4mm.
    Υπάρχουν τεχνικές σχηματισμού για τουφάκι στο τέλος των άκρων της λαβίδας και στη μέση. Μια καλή συμβουλή, πρέπει τα άκρα της λαβίδας να είναι κλειστά καθ 'όλο το μήκος. Με μία λαβίδα τέτοιας κατασκευής είναι ευκολότερο να εργαστείτε με οποιαδήποτε τεχνική.
    Οι ειδικοί συστήνουν τη χρήση ίσιας λαβίδας για το διαχωρισμό των φυσικών βλεφαρίδων.
    Ορισμένοι τεχνίτες χωρίζουν τις ίσιες λαβίδες σε αυτές που είναι με έναν ώμο ή δύο ώμους. Αντικειμενικά, αυτό επηρεάζει μόνο στην ευκολία της κράτησης στα χέρια και οι προτιμήσεις των τεχνιτριών είναι ατομικές - ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο διδάχθηκαν και σε ποιους είναι βολικό.


Με έναν ώμο - εάν ο Lashmaker κρατά τη λαβίδα παράλληλα προς το πρόσωπο του πελάτη, το βλέφαρο είναι ορατό από ψηλά.

Με δύο ώμους - σύμφωνα με τις αναθεωρήσεις είναι ιδανικό για αριστερούς χειριστές. Οι λαβίδες παρέχουν μια καλή εικόνα σε οποιαδήποτε θέση του χεριού.

    Όλες οι λαβίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για όλες τις τεχνικές, εξαρτάται από την προτίμηση του τεχνίτη. Εμείς θα σας προτείνουμε τις δικές μας επιλογές για τις λαβίδες μας.

Πως να επιλέξετε τη δική σας VLV λαβίδα:




LUXΟ πρωτοπόρος στο χώρο των VLV Lashes. Λεπτές άκρες ώστε να μπορείτε να πιάνετε ακόμη και τις πιο λεπτές βλεφαρίδες με άνεση. Προτείνεται για κλασική επέκταση One by One ή για Volume. Εργασία από ταινία ή στο χέρι.


MAGICK – Στη Ρωσία η λαβίδα αυτή έχει την ονομασία “Μποτάκι”. Η κατασκευή της σε σχήμα “L” την κάνει ιδανική για Mega Volume. Εργασία από ταινία ή στο χέρι.







AURAΗ λαβίδα αυτή μοιάζει με την Magick αλλά έχει στρογγυλοποιημένες άκρες. Μπορεί να πιάσει πολλές βλεφαρίδες και προτείνεται για Mega Volume. Εργασία στο χέρι ή στη ταινία.




ABSOLUTEΤο μεγάλο αστέρι ανάμεσα στις λαβίδες μας. Έχει κερδίσει την καρδιά και την εμπιστοσύνη πολλών Lashmaker. Άνετη στο κράτημα και στην εργασία από ταινία ή στο χέρι. Προτείνεται για κλασική επέκταση One by One ή για Volume.





MICRO-1Μία μικρή παραλλαγή της λαβίδας Lux. Έχει πιο κοντή μύτη και μεγαλύτερη καμπύλη στη λαβή. Προτείνεται για κλασική επέκταση One by One ή για Volume (μπορεί να πιάσει ακόμη και τα πιο κοντά τουφάκια). Εργασία στο χέρι ή στη ταινία.



MICRO-2

Ιδανική για Mega Volume, διότι μπορεί να πιάσει έως 8 βλεφαρίδες με μία κίνηση. Έχει πολύ ανοιχτή γωνία και είναι μόνο για τεχνίτες που κάνουν τουφάκια στο χέρι.



Πως να φροντίσετε τις λαβίδες:
Οποιοσδήποτε τύπος λαβίδας για επέκταση θα πρέπει να καθαρίζεται και να αποθηκεύεται σωστά. Μετά την ολοκλήρωση κάθε διαδικασίας, συνίσταται:
        1. Να καθαρίσετε τη λαβίδα από τα υπολείμματα κόλλας με οποιοδήποτε οργανικό διαλύτη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Remover σας.
        2. Απολυμάνετε τις λαβίδες σας σε ειδικό υγρό. Ο χρόνος κράτησης υποδεικνύεται από τον κατασκευαστή.
        3. Ξεπλύνετε τα εργαλεία με καθαρό νερό και στεγνώστε με ένα πανί χωρίς χνούδι.
        4. Κάνετε αποστείρωση τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Εάν υπήρχε επαφή με αίμα, πύον, εξάνθημα - αποστειρώστε αμέσως μετά από αυτόν τον πελάτη.

Πως να αποθηκεύσετε σωστά τις λαβίδες σας:
Για να μην χάνουν το ακόνισμα τους και μην παραμορφώνονται, πρέπει να αποθηκεύονται σωστά. Οι έμπειροι Lashmaker προτείνουν διάφορες επιλογές:
        -Απλή θήκη. Καλή προστασία από σκόνη. Το μειονέκτημα είναι ότι τα μεγέθη τους δεν είναι ταιριάζουν σε για διαφορετικές μάρκες εργαλείων.
        -Σταν-Βάση. Όλες οι λαβίδες είναι στο προσκήνιο. Το κύριο μειονέκτημα είναι ότι είναι εκτεθειμένες στη σκόνη.
        -Μαγνητική θήκη. Οι λαβίδες είναι σταθερά στερεωμένες και προστατευμένες από τη σκόνη. Η πιο ασφαλής επιλογή.
Related Products