Μενού
media
Mink Lashes

Παραδόξως, οι βλεφαρίδες αυτές δεν είναι κατασκευασμένες από βιζόν(γούνα), αλλά από συνθετικό υλικό που ονομάζεται PBT (ή τερεφθαλικό πολυβουτυλένιο). Το PBT είναι προϊόν πολυεστέρα, το οποίο χρησιμοποιείται στην παραγωγή κολυμβητικών και αθλητικών ενδυμάτων και, φυσικά, εξτενσιον βλεφαρίδων.

Οι βλεφαρίδες αυτές είναι γνωστές για τη φυσική τους ματ εμφάνιση που μοιάζει με αυτή των φυσικών βλεφαρίδων και την εξαιρετικά ελαφριά κατασκευή τους. Οι βλεφαρίδες Mink είναι το λεπτότερο είδος συνθετικής τρίχας που υπάρχει και γι’αυτό χρησιμοποιούνται συχνά σε επεκτάσεις volume. Έχουν κωνικό σχήμα και η τρίχα λεπταίνει στα 2/3 της βλεφαρίδας.

Silk Lashes

Οι silk βλεφαρίδες δεν είναι κατασκευασμένες από μετάξι, όπως οι περισσότεροι πιστεύουν, αλλά είναι κατασκευασμένες από το υλικό PBT, όπως και οι mink. Αυτό που ξεχωρίζει τις silk από τις mink δεν είναι το υλικό τους, αλλά το βάρος, το τελείωμα και η εμφάνιση.

Οι silk βλεφαρίδες έχουν πολύ μικρότερη κλίση από τις mink καθώς και μια πολυτελής γυαλιστερή εμφάνιση. Επειδή οι silk βλεφαρίδες έχουν ένα παχύ, πλήρες σώμα(λεπταίνουν μόνο στο 1/3, κορυφή), δουλεύουν καλύτερα σε δραματικά look και είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος βλεφαρίδας που χρησιμοποιείται σε κλασικά σετ (επέκταση One by One).

Real-Fur Lashes

Ενώ οι περισσότερες από τις εξτενσιον βλεφαρίδες που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία είναι κατασκευασμένες από PBT, ορισμένοι πάροχοι πολυτελών βλεφαρίδων προσφέρουν και εξτενσιον από πραγματικές γούνες. Επειδή αυτές οι βλεφαρίδες είναι κατασκευασμένες από πραγματική γούνα, είναι αναμφισβήτητα οι πιο μαλακές και πιο φυσικές που μπορείτε να πάρετε. Επειδή οι αληθινές βλεφαρίδες αποκτούν την καμπύλη τους μέσω περμανάντ (πριν εφαρμοστούν), χαλαρώνουν όσο περνάει ο καιρός και πιθανόν να απαιτούν επιπλέον συντήρηση της καμπύλης και στο σπίτι.

Οι real-fur βλεφαρίδες είναι περισσότερο μια υπηρεσία πολυτελείας, και δεν προσφέρεται από όλους τους lash artist. Κοστίζει πολύ περισσότερο από ένα συνθετικό σετ βλεφαρίδων και εάν έχετε αλλεργίες στα ζώα, αυτές οι βλεφαρίδες δεν είναι για σας.

Flat Lashes

Οι flat βλεφαρίδες είναι οι αρχάριοι στην αγορά βλεφαρίδων, και έτσι δεν μιλάμε συχνά γι’αυτές. Όπως και άλλες συνθετικές βλεφαρίδες είναι κατασκευασμένες από PBT, ωστόσο, η μοναδική τους επίπεδη βάση τις διαφοροποιεί από οποιοδήποτε άλλο είδος βλεφαρίδας. Οι περισσότερες εξτενσιον βλεφαρίδες έχουν κυκλική βάση, αλλά οι flat βλεφαρίδες, όπως υποδηλώνει το όνομα, έχουν επίπεδη βάση και αυτό τους δίνει μία πιό παχύτερη εμφάνιση.

Λόγω του σχήματος τους, οι flat βλεφαρίδες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επέκταση volume. Ωστόσο, μπορούν να προστεθούν σε υβριδικά σύνολα (σύνολα βλεφαρίδων που έχουν μίξη από τουφάκια και μεμωνομένες βλεφαρίδες) για να δημιουργήσουν ένα βλέμμα με υφή, που είναι αφράτο και δραματικό.

Related Products
Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*