Μενού
media

Η εμβληματική Liountmila Vertikova, η επιτομή του lashing για την ελληνική πραγματικότητα φιλοξενείται στο εξώφυλλο του Lash Inc Italia για το Φεβρουάριο.

Το Lash Inc είναι το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό περιοδικό για βλεφαρίδες. Αφορμή για αυτή την συνεργασία το Hellenic Beauty Global Cup 2020, το λαμπρότερο διεθνές γεγονός ομορφιάς! Η κυρία Vertikova σε αυτό το τεύχος γίνεται σύμβολο της καινοτομίας! Μαγεία, λάμψη και πολυτέλεια: με τον υψηλών προδιαγραφών Παγκόσμιο Διαγωνισμό για Βλεφαρίδες, Φρύδια & Νύχια.

Τον Οκτώβριο 2020, στην ονειρική Κρήτη θα παρευρεθούν οι μεγαλύτερες προσωπικότητες στον διεθνή χώρο της ομορφιάς σε μία υπερπολυτελή διοργάνωση. Με κριτές τις πιο εμβληματικές προσωπικότητες, αδιαμφισβήτητα οι top ειδικοί του χώρου, καταξιωμένοι και γνωστοί σε όλο τον κόσμο. Κριτές από Ταϊβάν, Τόκιο, Ελβετία, Ιταλία, Ελλάδα, Ρωσία, Γερμανία, Ουκρανία, Γαλλία, Ισραήλ, Μολδαβία, Κύπρος, Ηνωμένο Βασίλειο, Πολωνία. Λιθουανία, Κριμαία, Ουγγαρία. Όλα τα μυστικά ομορφιάς για τις βλεφαρίδες, φρύδια και νύχια θα δώσουν την απαραίτητη ένταση και θα απελευθερώσουν έναν αέρα ανανέωσης, συνυφασμένο με την γυναικεία πρωτοπορία!

Πολυάριθμοι συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο, οι καλύτεροι τεχνίτες στα νύχια, στα φρύδια και στις βλεφαρίδες θα διαγωνιστούν σε πλειάδες κατηγορίες για Junior έως Trainer! Έπαθλα και δώρα για όλους επικυρώνουν την αίγλη του διαγωνισμού. Χορηγοί, οι μεγαλύτερες διεθνείς και πολυεθνικές εταιρείες παγκοσμίως! Γνωριμίες, διασυνδέσεις με τους διεθνείς VIP στην βιομηχανία της ομορφιάς!

Ένα εκπληκτικό τριήμερο (16 - 17 - 18 Οκτωβρίου) έρχεται. Το event θα φιλοξενηθεί στο πιο μνημειώδες ξενοδοχείο 5 αστέρων του Ρεθύμνου, το Aquila Rithymna Beach. Η απονομή θα πραγματοποιηθεί με τον πιο θεαματικό τρόπο! Τώρα, η μαγεία, η λάμψη και η πολυτέλεια αποκτούν όνομα: Hellenic Beauty Global Cup! Ο HBGC θα γράψει ιστορία!

Θερμές Ευχαριστίες στην Carla Giannotti, εκδότρια του Lash Inc Italia!


Μπορείτε να προμηθευτείτε το περιοδικό από το amazon, ιταλική έκδοση: Αγορά

Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*