Μενού
media
media
media
media
media

Ονειρεύεσαι να αναγνωριστείς ως κορυφαία/-ος lasher; Θέλεις να μάθεις πώς είναι να ακούγεται το όνομά σου στην τελετή απονομής ενός παγκόσμιου διαγωνισμού;


Ρώτα τους μαθητές μας, που ξεχώρισαν γι’ άλλη μια φορά ανάμεσα στην ελίτ των lashers και έκαναν δυναμική εμφάνιση στην κορυφή του World Lash Championship της Βενετίας! Μεγάλη μερίδα των βραβείων είχε άρωμα όχι απλά Ελλάδας, αλλά VLV Lashes!


Η επιτυχία, η ικανοποίηση όταν πετυχαίνεις τους στόχους σου και αναγνωρίζεται ο κόπος σου, είναι ένα μοναδικό συναίσθημα. Όταν μάλιστα η αναγνώριση έρχεται από τους κορυφαίους παγκοσμίως, τότε έχεις τη σιγουριά ότι έχεις πλέον ξεχωρίσει.


Οι μαθητές μας γι’ άλλη μια φορά γνώρισαν αυτό το συναίσθημα, και πλέον δείχνουν περήφανα τα βραβεία τους!


Όλοι οι άνθρωποι της VLV Lashes γιορτάζουμε και είμαστε περήφανοι. Τα όνειρα των μαθητών μας εκπληρώνονται και οι κόποι όλων μας ανταμείβονται.


Ο δρόμος για την κορυφή θέλει προσπάθεια. Με τα σεμινάρια της VLV Lashes όμως, είναι σίγουρος! Η ανακοίνωση των νικητών του World Lash Championship της Βενετίας επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι οι καλύτεροι lashers βγαίνουν από τα σεμινάρια της VLV Lashes.


Η κορυφή δεν έρχεται τυχαία. Οι μαθήτριες και οι μαθητές μας εργάζονται σκληρά και μεθοδικά. Όμως έχουν τη συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση των εκπαιδευτών μας. Έχουν πάντα έναν ειδικό δίπλα τους στα σεμινάρια, καθώς και δωρεάν προετοιμασία για τους διεθνείς διαγωνισμούς lashing.


Όνειρό μας, όταν αρχίσαμε να παραδίδουμε σεμινάρια, ήταν να πλάσουμε τη νέα γενιά των lashers, που θα κατακτήσουν την Ευρώπη και τον κόσμο.


Το όνειρο γίνεται ξανά πραγματικότητα: οι μαθητές μας σάρωσαν και πάλι τα βραβεία ενός από τους κορυφαίους διαγωνισμούς του lashing παγκοσμίως!


Εσύ έχεις φανταστεί πώς είναι να ποζάρεις με το βραβείο στο χέρι; Θέλεις να το ζήσεις στην πραγματικότητα;


Αν ναι, σε περιμένουμε!

Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*